lördag 27 mars 2010

Tvärtom . . . .

. . . eller kors och tvärs . . . .

det är inte enkelt.
Flytta lägenhet tidigare i år, till en som var exakt lika som den vi flytta ifrån, meeeeen den var spegelvänd.
Oj vad jobbigt när rummen inte är dom borde vara. Ännu, snart 2 månader efter , får jag tänka till för att komma till rätt rum !

Men nu har nån fiffig person ändrat på sopkärlen i soprummet. Och hjälp va jobbigt, spegelvänt och omflyttat, det som ska komposteras åker i samlingen för kartong, metallen i pappers insamlingen och fastän det står tydlig text på kärlen gör hjärnan som förut. Tur i oturen att det i soprummet finns en spade, så man får krafsa upp och försöka sätta i rätt hög.
En tant kom med sina påsar och hon hade slängt som tidigare så hon bestämde sej att det fick förbli så ( Hon lade det som ska komposteras i pappers insamlingen)
Sen hade hon inte tänkt på att man kunde använda spaden !

2 kommentarer:

Maria sa...

:)

Funccis sa...

Ja ett inrutat liv går på rutin, med ögona fast nästan,men flytta om som ni nu gjort, jag kan tänka mej. Se till att du inte på natten går i nån skrubb då du ska ti toan!Tack ännu för att du fick upp mina ögon för statinernas biverkningar! Jag skrev om det i gårdagens blogginlägg, glad för en kommentar, i hjälpande syfte för andra och också förståelse för vad man går igenom. Hoppas ni får vara friska där! Kram!